DJI_0013

Vi tilbyder

Hvert kontor er udstyret med telefonstik, netværkstilslutning, Internet og en skærm. Printer, fax og kopimaskine er I fælles om.

Virksomhedseksponering og link fra hjemmeside. Arbejdspladser med “plug in and work”. Fri afbenyttelse af mødelokaler. Fællesareal til frokost og afslapning. Nye kollegaer som både potentielle kunder og samarbejdspartnere. PR og markedsføring gennem udviklingsparkens markedsføring. Internetadgang. Vicevært. Brand- og tyveriforsikring. Rengøring af fællesarealer. Pasning af udendørsarealer. Gode parkeringsmuligheder for dig og dine gæster. Forbrug af el, vand og varme.

Fordelene ved en plads i Udviklingsparken…

… i forhold til indskud:Typisk skal man give 6 mdr. leje i indskud, men i Udviklingsparken skal du kun lægge 3 mdr. leje. … i forhold til opsigelsesfrist: Typisk er opsigelsesfristen på mere end 6 mdr., men i Udviklingsparken er den kun på 3 mdr. … i forhold til din base: Det er muligt at skifte til et andet kontor internt i Udviklingsparken for en kortere eller længere periode efter aftale med lejeren af det pågældende kontor. Med andre ord får du altså større fleksibilitet og ikke mindst en bedre økonomi ved at leje dig ind i Udviklingsparken.

Kontakt Brønderslev Erhverv & Turisme