Featured Image

Kontor 9, 16 m2

Kontor 9 i Brønderslev Udviklingspark tilbyder en ideel løsning for dig, der søger et funktionelt kontormiljø i en dynamisk erhvervspark. Med et areal på 16 kvadratmeter giver dette kontor dig den plads, du har brug for til at arbejde effektivt og komfortabelt.

Brønderslev Udviklingspark er det perfekte sted for virksomheder i opstartsfasen såvel som etablerede virksomheder, der søger et inspirerende arbejdsmiljø. Når du lejer kontor hos os, får du ikke kun adgang til moderne faciliteter - du bliver også en del af byens erhvervsliv.

Udviklingsparken tilbyder et bredt udvalg af erhvervskontorer og -haller.

Vi er her for at hjælpe dig med at finde den bedste løsning for din virksomhed.

Læs mere om Brønderslev Udviklingspark.

Kontor 7 - 16 m2

Vores 16 m2 kontor giver dig plads til at arbejde og trives uden at sprænge budgettet.

Med konkurrencedygtige priser og lave fællesomkostninger er det en økonomisk fornuftig beslutning for enhver virksomhed. Grib chancen for at opgradere din arbejdsplads til en pris, der giver mening.

Du får frit spil til at indrette kontoret som det passer dig. Så hvad end du er en enkeltmandsvirksomhed, som har brug for professionelle rammer eller hvis I er to, som ønsker et dele kontor tæt på hjemmet.

Udviklingsparken er placeret få hundrede meter fra E39 afkørsel 7. Dette gør det nemmere for udenbys kunder at komme til og fra dig - uanset om de kommer fra Hjørring eller Aalborg.

Med andre ord, så får du en arbejdsplads, som er tæt på erhvervslivet, motorvejen og mulighederne. Ring på 70 20 96 06 og hør mere om hvornår du kan flytte ind.

Featured Image

Lej et skrivebord

Lej et skrivebord på fælleskontor hos Brønderslev Udviklingspark.

Når du lejer et skrivebord i Brønderslev Udviklingspark, er det ikke kun et en ny arbejdsstation du får. Som lejer i parken, får du ligeledes glæde af nem parkering lige foran hoveddøren, stabilt 1G internet, fri kaffe og meget mere.

Vi har netop nu ledige skriveborde i både park A og B. Skrivebordspladserne kan vi sammen tage et kig på, når du kommer forbi til et lille møde og en kop kaffe.

Læse mere om alle fordelene under "om udviklingsparken".

 

Vil du høre mere om hvordan du kan leje et skrivebord, så ring på 70 20 96 06 eller send os en mail.

Featured Image

Hal D - 110 m2 Delehal med kontor

Du kan leje erhvervslager til din virksomhed hos Brønderslev Udviklingspark. Lejemålet deles med to andre virksomheder, men der er stadig god plads til dig.
Hallen er på 260 m2 i alt, og det ledige areal er på ca. 110 m2 - mindre kan også lejes ud.

Der er betongulve i stueplan og Loftshøjden på begge etager er cirka 2,5 meter.

I forlængelse af lageret i Hal D, ligger et rummeligt kontor med plads til flere skriveborde.

Lagerpladsen kan lejes med eller uden kontoret.

Du er altid velkommen til at få en rundvisning og se nærmere på de lokaler der i øjeblikket er ledigt.

Ring til os på 70 20 96 06 eller udfyld vores kontraktformular.

Featured Image

Kontor 12 - 16 m2

Kontor på 16 kvm til dig der ønsker at arbejde i i et godt og professionelt arbejdsmiljø.

Når du lejer et kontor i Brønderslev Udviklingspark, kan du indrette dig som du har lyst. Der er både mulighed for at afholde møder med dine kunder eller lave fælleskontor med dine kolleger.

Kontoret ligger i Park A i Brønderslev Udviklingspark. Parken har gode køkkenfaciliteter, hvor du bl.a. kan hente kaffe og kakao fra automaten eller nyde frokosten i selvskab med parkens andre lejere.

En af fordelene ved at leje et kontor i Brønderslev Udviklingspark er at du har adgang hertil 24/7. Så selvom du ikke møder 8-16, som lagt de fleste i huset, så er du stadig velkommen. Det samme gør sig gældende for det fælles mødelokale. Dette kan lejes på alle døgnets timer, så har du brug for det i løbet af weekend, så er det heller ikke et problem.

Featured Image

Hal A - 292 m2

Er du på udkig efter erhvervslokaler eller en lagerhal i Brønderslev til din virksomhed?

Hos Brønderslev Udviklingspark kan du leje Hal A, der har et hav af anvendelsesmuligheder.

Lejemålet er beliggende tæt på motorvej og Brønderslev by, der er gode tilkørselsforhold samt gode muligheder for parkering.

Lageret er på 260 m2 inkl. kontor på 32 m2. Der er betongulve, automatisk port samt et mindre antal pallereoler, og loftshøjden er ca. 5 meter.

Lejemålet kan opdeles, såfremt I er to der ønsker at dele.

Når du lejer erhvervslokaler, lagerhal eller kontorplads hos Brønderslev Udviklingspark, er der masser af fordele at hente. Se hvad vi tilbyder.

Vil du høre mere, så ring på 70 20 96 06 eller send os en mail.

Featured Image

Kontor 10 - 16 m2

Lækkert kontor på 16 m2 med en god placering.

Et af vores gode kontorer i Park A er ledigt og kan blive dit.

Kontoret er 16 m2 og kan indrettes med skriveborde til flere medarbejdere eller med plads til afholdelse af møder. På Google Streetview billedet får du en god fornemmelse af, hvor stort kontoret er, men du er selvfølgelig mere end velkommen til at ringe til os og booke en rundvisning. Så kan vi tage snakken om dine behov over en kop kaffe i fælleskøkkenet.

Har du brug for større mødelokaler, så kan du kvit og frit booke fælles mødelokalerne. Her er der god plads til møder med alt fra 2 til 16 personer.

Ring på 70 20 96 06 for at høre mere om dette og alle vores andre ledige erhvervslokaler.

 

Brønderslev Udviklingspark
Håndværkervej 1
9700 Brønderslev

Hjallerup Udviklingspark
Hjallerup Erhvervspark 2
9320 Hjallerup